Jetsko: “Ik weet nog dat ik in het eerste jaar met helemaal niets begon en volledig in het diepe sprong. Het heeft mij er nooit van weerhouden om door te gaan. Mijn enthousiasme was onuitputbaar en gaf me veel vertrouwen.
Inmiddels zijn we 20 jaar verder en geniet ik nog steeds van alle projecten. Als meewerkend voorman weet ik als geen ander hoe we tot het beste resultaat kunnen komen.”

 


AQUA
WORKS B.V.
, voert zeer uiteenlopende projecten uit op civieltechnisch gebied. Het bedenken van oplossingen voor duurzaam waterbeheer is één van de belangrijkste taken, met vernieuwing als speerpunt.

Daarnaast installeert Aquaworks diverse zuiveringstechnieken. Denk hierbij aan: het aanbrengen of vervangen van bedrijfsrioleringen, het maken van doelmatige controlevoorzieningen en het revitaliseren van verouderde zuiveringstechnieken. Maar ook slibvangputten, vetafscheiders en olie-/benzineafscheiders.

Aquaworks beschikt over een zeer compleet leverings- en dienstenpakket en brengt uw totale watermanagement zuiver in beeld!

Meer weten? Bel direct met 0412 - 492880 of neem contact met ons via het contactformulier. U ontvangt binnen een werkdag een reactie.  

Kortom, ons team staat graag voor u klaar.