Meet- en bemonsteringsopstellingen

 

Voor het vaststellen van de vervuilingswaarde van afvalwater, die je nodig hebt om de zuiveringsheffing te berekenen, leveren we meet- en bemonsteringsopstellingen. Ook zijn ze geschikt om afvalwaterstromen te monitoren. De installaties die we leveren, voldoen aan de NEN 6600-norm. Hierdoor ben je verzekerd van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. En om aan specifieke wensen te kunnen voldoen, zijn onze opstellingen altijd op maat gemaakt.

Onderhoud meetopstelling

 

Het vaststellen van de vervuilingswaarde vraagt om een goedwerkend systeem. Onderhoud aan de meetopstelling is dan ook onmisbaar. Wij kunnen dit voor je verzorgen. Is er desondanks toch een technische storing of een defect? Dan ondersteunen we je zo snel mogelijk. Als het even kan op dezelfde dag.

Apparatuur

 

We verkopen en verhuren een breed scala aan meet- en bemonsteringsapparatuur. Merkonafhankelijk, waardoor we altijd een oplossing hebben voor jouw project. Onder andere in ons assortiment: geavanceerde apparatuur voor flowmeting en monstername, ontworpen om in diverse omstandigheden nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te garanderen. 

Meting en registratie

 

Op het gebied van meting en registratie kan ons zusterbedrijf Aquasurvey alles uit handen nemen. Zij verzorgen de meetdagen, maken analyses en stellen rapportages op. Verder berekenen ze de zuiveringsheffing op basis van de vervuilingswaarde. En naast de fysieke monsterneming werken ze ook meteen alle administratieve taken af. 

 

Meer weten? Ga naar aquasurvey.nl